WeBrand’s top 7 idéer på julklappar till era anställda

Tro’t eller ej men det är dags att börja planera inför julsäsongen
och julklappar till er personal.

På grund av rådande situation, med de pågående globala leveranskedjeproblemen, gäller det för oss alla att vara produktiva och ute i god tid. För att kunna ge er personalgåvor till julen av hög kvalitet och med eftertanke är det dags att ta action redan nu.

Dessutom har ni nu även i år möjlighet att ge er personal julklappar och gåvor till ett högre värde! Regeringen har höjt beloppsgränsen från 1000 kr till 2000 kr.
Du kan läsa mer om det här.

 

Varför ska vi ge anställda företagspresenter?

Att visa uppskattning till din personal kan förbättra er arbetsplats på flera olika sätt. Nedan har vi listat lite fakta som
faktiskt kan vara uppseendeväckande.

I Sverige finns det inte så mycket studier på detta men om vi vänder oss till USA får vi genast mer fakta.
Enligt Harvard Business Review säger 40% av anställda i USA att de skulle lägga mer energi på sitt arbete om de blev uppskattade oftare. HubSpot rapporterar att 69% av de anställda säger att de skulle arbeta hårdare om de kände att deras insatser blev mer uppskattade. Gallups State of the American Workplace rapport visar att om organisationer skulle fördubbla antalet anställda som fick visad uppskattning, skulle de uppleva en förbättring av kvaliteten på 24% och en minskning på 27% av frånvaron på arbetsplatsen.

Så oavsett om ditt mål är att öka produktiviteten eller bara säga tack, är gåvor till anställda viktiga, särskilt inför semestern.

Eftersom vi inser att det kan vara en utmaning att hitta de bästa gåvorna att ge till era
anställda, har vi sammanställt våra 7 bästa alternativ: 

 

#1 Gåvokort

Presentkort från företaget är en perfekt gåva när mottagaren själv kan klicka hem önskad gåva. Idag finns det dessutom många kreativa lösningar där man dels kan ge en gåva med kortet och få klicka hem sin egen valda gåva, till att man gör unika hemsidor för företagen där man där man skapar en egen shop för att klicka hem sin gåva från.

Vår storsäljare 2021 lär bli Markus Aujalay väldigt generösa gåvokort som lanseras under oktober. Markus har tagit fram högkvalitativa produkter där du inte bara som mottagare kommer ha ett 70-tal gåvor att välja mellan utan du som givare kommer även kunna överräcka detta gåvokort tillsammans med en bonusgåva. Exempel på bonusgåva är Markus runda pizza-, ost- och tapasbräda. Mottagaren får inte bara en gåva utan två!

Även vårt Gåvokort extravagans är en storsäljare då valen av gåvor är många och generösa.

Vi kan dessutom skicka ut gåvokort både via sms, mail eller fysiska kort samt göra unika hemsidor anpassade för ert företag för att göra gåvokortet ännu mer personligt.  

 

#2 Trådlös musmatta och laddare med pennhållare
Hemmakontoret kan bli rörigt, speciellt när de olika laddningssladdarna rör ihop sig. Trådlösa laddare i kombination med andra funktionella användningsområden som denna trådlösa musmatta och pennhållare löser många problem för anställda. Vi älskar särskilt att den här anpassade trådlösa laddaren kommer med ett stativfäste för telefonen, vilket gör den perfekt för anställda som kan använda sina telefoner för videokonferenser.

#3 Matgåvor

En smakfull matgåva fyllda med läckerheter ingen kan motstå.

Dessa kan vi även buda hem direkt till er personals dörr tillsammans med vår partner Budbee.

 

#4 Trådlösa hörlurar

Trådlösa hörlurar är enkla men väldigt uppskattade och användbara gåvor till personal.

Ett par högkvalitativa hörlurar med bra ljud och Bluetooth gör dessa till en perfekt gåva som dessutom kommer att kunna användas under virtuella möten och konferenser.

 

 

 

 

#5 Produkter till köket

En fin gjutjärnsgryta, ett robust förkläde i skinn eller snygg stekpanna med dubbel botten – gåvor med eftertanke som vi dessutom kan förädla med er fötryagslogga!

I dessa tider spenderar vi mer tid hemma och vad kan inte passa bättre då än presenter som låter oss frodas i köket

#6 Högtalare

Skulle du kunna leva utan musik?

Musik har en god effekt på hälsan då den dämpar stress. Musik kan därför påverka hur kraftigt vårt immunförsvar arbetar mot infektioner och bromsa inflammationer som bidrar till depression. 

Så att ge bort en högtalare i julklapp till er personal är inte bara uppskattat och användbart utan främjar även god hälsa på er arbetsplats.

Vi har många trådlösa högtalare av högkvalitet, mest populär är denna från Swayer. Den har inte bara bra ljud och lång speltid om 4 h den är dessutom snygg och en fin inredningsdetalj i varje hem.

#7 Produkter till hemmet

Under 2020 hade möbler & inredning en tillväxt takt om 63% detta eftersom vi spenderade mer tid hemma och vad kan då inte passa bättre än att få en julklapp av sitt företag till hemmet. Tofflor, filtar, lakan, vaser och många fler fina produkter finns.

 

 

Tiden att ge är nu!

Nu är det dags att visa er personal uppskattning för deras hårda arbete under året som gått samt motivera dem inför 2022. Även om budgetarna kan vara snäva är det viktigare än någonsin att medarbetarnas uppskattning inte ignoreras. Öka din produktivitet som företag och ditt rykte som arbetsgivare genom att ge den perfekta julgåvan till din personal!

 

Vi på WeBrand är redo att hjälpa dig att glänsa som arbetsgivare! Vi hjälper er med allt från att finna den perfekta julklappen till att skicka den direkt till dina anställdas dörrar. Vi är här för att göra ditt liv enklare och dina anställda lyckligare.
Ring oss idag för förslag, skisser och bästa logistiklösningen för just er!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *