Vi tipsar om de bästa miljövänliga reklamprodukterna!

Att inte tänka miljövänligt och hållbart är idag inte längre ett alternativ. Konsumenter vill göra affärer med företag som överensstämmer med sina egna värderingar.  Hållbarhet är inte längre bara en trend utan en hygienfaktor och ett måste.
Miljövänliga och hållbara reklamprodukter hjälper dig att anpassa ditt varumärke till dina kunder.

 

Varför är miljövänliga reklamprodukter då mer värdefulla?

Studier säger att 46% av konsumenterna får en mer fördelaktig syn på de annonsörer och företag som delar ut miljövänliga profilprodukter. Dessutom har våra köpvanor förändrats. Nästan en tredjedel av befolkningen från 55 år och uppåt säger att de köper med hållbara och miljövänliga produkter i. år än förra året.

Att investera i miljövänliga och ekologiska reklamprodukter hjälper inte bara miljön utan kommer även att förbättra ditt företags identitet.

 

Vad gör en produkt miljövänlig och mer hållbar?

  • Återvunna tyger – Tyger som är tillverkade av återvunna PETtyger och återvunnen bomull.
  • Naturliga material – Bambu, hampa, vetehalm och bomull är exempel på naturliga och biologiskt nedbrytbara material.
  • Återanvändbara produkter – Vattenflaskor, sugrör och påsar är alla exempel på återanvändbara produkter och som hjälper oss människor att minska användningen av engångsplast.
  • Hållbart tillverkade produkter – Det handlar inte bara om hur själva produkterna är framställd utan hur ser processen ut hos fabriken och tillverkaren. Är tillverkaren certifierad? Är deras fabriker säkra? Är arbetsförhållandena goda?

 

Det finns mycket att tänka på när man tittar på miljövänliga reklamprodukter. Det är viktigt att lägga ner extra tid för att undersöka att produkterna är hållbara och miljövänliga.

 

Här har vi på WeBrand listat några av våra favoriter bland miljövänliga reklamprodukter från
företag som är äkta, genuina och riktigt gröna!

 

  1. Stanley/ Stella profilkläder

Ett klädmärke i tiden där alla kläder och produkter av kännetecknas av hög kvalitet, socialt ansvar och hög modegrad.  Alla kläder från Stanely/Stella tillverkas under rättvisa förhållande, i ekologisk bomull och återvunnen polyester.

 

 

  1. Lunchlåda

 

Nu när vi börjar gå tillbaka till jobbet vill man hålla sin lunch så hygienisk som möjligt.Det finns en heldel miljövänliga och hållbara alternativ där ute så som denna lunchlåda i glas med bambulock.   Det är inte bara en lunchlåda heller, bambulocket kan också fungera som en skärbräda. Det är ett bra sätt att uppmuntra hälsosam kost, med ett enkelt sätt att skära upp frukt och grönsaker. Locket och behållaren är ordentligt fastsatta med ett matchande band. Det inkluderar även en gaffel / skedkombination som fäster vid sidan. Märk det med en graverad logotyp direkt på locket för ett professionellt utseende.

 

  1. Take away mugg

Ett annat unikt val är att satsa på en återanvändningsbar take away mugg, som denna mugg i 100% återvinningsbart PP

Den levereras med en läckagesäker skruv på och genomsläppt lock, vilket gör det perfekt för återkommande användning för dig som är på språng. Med en matchande silikonhylsa och spillpropp gör denna mugg ett djärvt uttalande för hållbarhet.

 

 

  1. Anteckningsbok

 

 

När du väljer en reklamanteckningsbok eller journal för ditt företag, ta hänsyn till pappersavfallet. Att välja ett miljövänligt alternativ som denna återvunna pappersanteckningsbok är ett beslut både för miljön och för vår framtid.

Denna anteckningsbok är gjord av återvunnen kartong, ett biologiskt nedbrytbart material som är mycket mer hållbart än vanligt papper. Omslaget kan tex märkas med ett präglingsavtryck för ett unikt och anpassat utseende.

 

  1. Ryggsäck, väskor och kassar

 

Du kan även välja miljövänliga alternativ när det gäller ryggsäckar, kassar eller övriga väskor. Vi älskar den här återvunna  klassisk ryggsäck tillverkad i 100% återvunnen polyester. Rymligt huvudfack samt ett mindre ytterfack. Reflekterande detaljer på blixtlås. Vadderade justerbara axelremmar. Den erbjuder ett slitstarkt tyg som är gjort för resor, men mycket mer hållbart för miljön.

 

 

Det finns mycket potential i att tänka miljövänligt, både för att skapa ett bättre ställe att bo och andas på men även för företag att få kontakt med sina kunder. När det görs rätt kan miljövänliga reklamprodukter ge ditt varumärke en chans att relatera till kunder på en mer personlig nivå genom att visa dig värdefulla orsaker som de bryr sig om.

Och kom ihåg att det inte bara handlar om att välja miljövänliga reklamprodukter. Hållbarhet går utöver själva produkterna. För att vara riktigt äkta i din marknadsföring, anta gröna affärsmetoder och börja genomföra hållbara policyer. Dina kunder kommer att uppskatta uppföljningen när du pratar med dina produkter och går med dina värderingar.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *