Företagsgåvor och julklappar 2018

Julklappar till företag WeBrand

 

Julklappar och företagsgåvor 2018

Vad ska man ge sina anställda och kunder i julklapp?

Julen närmar sig med stormsteg och nu är det dags att fundera ut vad du skall ge dina kunder och anställda i julklapp. Julen är en perfekt tid att visa uppskattning till dina anställda och kunder, en tid att skapa motivation, bygga förtroende och långvariga relationer. 

Vi har sammanställt 4 punkter för dig att tänk på när du skall köpa julgåvor till anställda. 

  • Budget

Vad har ni för budget för era julklappar? Enligt skatteverkets regler är julgåvor till anställda avdragsgilla upp till 360 kr exkl moms och frakt. Läs mer om reglerna skatteregler.

  • Till vem köper du julklappar till?

Är julgåvan till dina anställda eller till dina kunder? Julklappar till anställda får gärna vara lite mer personliga. En trevlig gryta, mysiga tofflor eller en trådlös högtalare? Julgåvor till kunder får gärna vara till en lite bredare målgrupp och något för alla. Låter det svårt, låt oss hjälpa dig att ta fram förslag. Godis, det är alltid uppskattat och något som går åt i jultider. 

  • Hur många julklappar ska du köpa?

Köper du till många personer bör du vara ute god tid för att kunna ge den julklapp du verkligen vill ge, få bra pris samt kunna göra din julgåva ännu lite mer personlig med en egen hälsning till anställda och kunder. 

  • Gåvokort

Presentkort till jul kan låta tråkigt och opersonligt men faktum är att när Visma och karriärnätverket Shortcut undersökte detta hamnade gåvokort i topp av vad vi önskar oss i julklapp. Fördelen med att ge ett gåvokort till anställda eller kunder är att mottagaren själv väljer sin julklapp.

WeBrands sortiment av gåvokort är stort, det är är alltifrån att skänka pengar till välgörenhet, produkter till hemmet, upplevelser och god mat. 

Ett av vårt mest populär gåvokort att ge bort till anställda är Leif Mannerströms presentkort. Välkänt namn som står för kvalitet, dessutom är dessa gåvokort mycket generösa. 2 i 1 kallar vi dem, förgåva samt välfyllt gåvokort. Läs mer om Leif Mannerströms gåvokort.  

Så för att det inte skall se för tomt ut i julklappssäcken får du inte bara ett gåvokort utan vi bjuder på en extra bonusgåva (värde upp till 398 kr) helt utan extra kostnad.

Gör personalen gladare i år med julklappar som används på riktigt, varje dag.

MANNERSTRÖMS OSTBRICKA & BESTICK
MANNERSTRÖMS JAPANSKA KNIV & SKÄRBRÄDA
MANNERSTRÖMS PEPPARKVARN & RIVJÄRN

Symbolvärdet av julklappar från chefen ska inte underskattas, ge bort en julklapp till de anställda!

Låt oss på WeBrand få hjälpa dig att hitta rätt julklapp till din personal och kunder. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *