8 populära idéer på produkter till ert digitala evenemang

Just nu ses vi allt som oftast digitalt, det kan vara på allt ifrån möte, kickoffer, mässor och event. Desto större vana vi får i dessa virtuella hangouts desto fler fördelar kommer vi att upptäcka, vi tror aldrig att evenemangsbranschen kommer bli sig lik igen.

Inför 2022 ser vi redan nu att många planerar sina events och möten digitalt, med tanke på dessa trender är det nog ganska säkert att säga att vi även fortsättningsvis kommer att ses digitalt.

Nu när personliga möte är på paus vad kan vi då göra för att fånga samma energinivå i denna nya digitala atmosfär?
Enkelt – med virtuella profilprodukter/swagg.
Men innan vi tipsar er om de bästa produkterna kommer här några tankar och idéer för er att tänka på innan.

Tidslinje!

Covid -19 ställer till det för oss med leveranser och lager tar slut snabbt. Vi rekommenderar er därför att vara ute i god tid.  Dessutom vill vi gärna att ert swagg anländer i god tid för eventet.

Budget!

En av fördelarna med digitala evenemang är att du slipper vissa utgifter så som hyra av lokal, utrustning, mat och dryck. Kanske har du därför en budget över för profil och marknadsföring?
Att tänka på när du kartlägger din budget för ditt swagg är att dels ta hänsyn till storlek och vikt. Vi ska inte skicka tunga saker som kostar massor att skicka.

Du behöver inte heller överväldiga mottagarna med flera produkter utan tänk färre men värre, kvalitet över kvantitet. 2-5 st artiklar per set räcker gott och väl.

Paketering!

Du kan alltid skicka dina reklamprodukter i en standard kartong men det finns många alternativ på hur vi kan göra din paketering personlig så  att den sticker ut.

Tänk så här, det har varit en lång arbetsdag och du kanske suttit hemma framför skärmen hela dagen. Budbee kommer med en leverans. Du får ett ljust och färgstarkt paket där det står ” Mot målet 2022”, Med spänning öppnar du din låda, nyfiken på vad som skickats till dig.
Föreställ dig nu samma situation fast med en standard vit kartong. Det ser ut som ett paket du mottar var och varannan dag. Kanske öppnar du den inte ens på en gång utan väntar till senare….

Vi vill att dina kunder/personal/deltagare ska se på ditt event med spänning, skapa en hype och få folka att prata om just ditt event. Detta är vad en unik kartong kan göra för dig.  Vi älskar alla att få presenter med posten men utmaningen är att få just er låda att sticka ut. En unik kartong gör att det dessutom känns som en gåva och mottageran känner sig uppskattad.

Sammanfattningsvis är du nu ca 6 veckor bort från ditt event, du har en budget och är redo att investera i en egen designad box. Nu till det roliga! Låt oss hjälpa dig med vad du skal fylla dessa kartonger med.

När du väljer produkter/swagg tänk på saker som deltagarna kommer att kunna använda under ditt event. Detta hjälper till att skapa en känsla av gemenskap kring ditt varumärke.

 

  •  Vattenflaska, återanvändningsbara

En bra vattenflaska av hög kvalitet är perfekt att börja med.
Flaskan kommer användas på ditt event men också senare om och om igen. En vattenflaska har dessutom en stor tryckyta som vi kan märka med er logga och/eller budskap.
Kanske ett budskap som får deltagarna att le och samtala om?

Denna vattenflaska finns både i bap fri tritan, stål eller i glas. Silikonhylsan runt skyddar inte bara flaskan utan vi kan även hitta en färg passande för ditt event.

 

  • Termosmugg

När termosmuggen först kom och slog igenom hade de en stor nackdel, muggarna var så stora. Nu finns det mindre muggar perfekta för en kopp té eller kaffe, denna passar perfekt oavsett om jag är hemma eller ute på språng.

Denna termosmugg skulle vara en perfekt present till dina deltagare för att snabbt kunna ta en kaffepaus under evenemanget, kanske till och med tillsammans i ett  virituellt ”fika” rum.

 

  • Anteckningsbok

Sannolikheten är att ditt digitala event inte blir dina deltagares enda detta år, med nästan alla möten som över går digitalt kan anteckningarna snabbt blir röriga. Men en schyst anteckningsbok utformad för ditt evenemang kan vi lösa detta problem för dina deltagare. Vi har alltifrån Moleskin anteckningsböcker, inbundna anteckningsböcker till spiralblock.

Låt oss hjälpa dig ett kreativt sätt att märka både anteckningsboken men även inlagssidor till och med.

 

 

 

  • Touchpenna

Tipset vi ofta ger våra kunder är att ge sina deltagaren en anteckningsbok och penna, varför?
Jo, er utmaning är att minimera distraktioner för era deltagare, när du sitter ensam är det lätta att börja multi taska och bli distraherad av andra saker så som mail, sms och kanske tom en tvättmaskin som piper i bakgrunden. Att därför uppmuntra era deltagare att göra anteckningar traditionsenligt på papper och penna hjälper till att få dem fokuserade och förbättrar lärandet.

Väljer du en touch penna kan även din deltagare välja om hen vill skriva på papper eller använda andra udden för skärm.

 

 

 

  • Powerbank

En av de största fördelarna för deltagarna att delta i ett digitalt event är att dem kan välja den plats som passar just dem. Vi är inte längre bunden till ett konferensrum och det skapar flexibilitet. Därför kan en powerbank vara en omtänksam gåva. En gåva dina deltagare sannolikt kommer uppskatta, använda direkt och om och om igen. När du väljer din powerbank, tänk kvalitet framför kvantitet. Ge dina deltagare en powerbank med bra mAh som de kan använda för både telefon, iPad och dator!

  • Trådlösa hörlurar

Teknikprodukter till ett digitalt event kan inte gå fel 😊 Hörlurarna kan enkelt kopplas in till din dator och även dessa hjälper era deltagare att motstå andra frestelser som kan locka när man sitter ensam.

Märk dessa med er logga på hörlurarna eller på asken, oavsett kommer dina deltagare använda dessa både på ditt event men även vid fler tillfällen senare.

  • Buff

Nu undrar du kanske varför jag ska ge mina digitala deltagare en buff? Ja ni ska inte ”ses” och därför kommer ej ansiktsmask behövas men denna buff kan användas till mycket, så som enkelt skydd över näsa och mun för Covid 19 men också som halsduk, hårband, luva  eller keps tex.
En relativt billig produkt som fyller många syften och som dessutom erbjuder en stor tryckyta för ert budskap.

 

  • Strumpor

En av de bästa sakerna som dina virtuella giveaways kan ge dig är användargenererat innehåll. Genom att göra dina produkter roliga och ”delbar” på sociala medier kan du skapa en perfekt och trendig # hahstag. Därför rekommenderar vi något roligt, unikt och bärbart som dessa anpassade strumpor.
Vi såg hur framgångsrikt detta blev hos en av våra kunder som hade detta för sin digitala konferens tidigare i år, som nu beställt nya strumpor igen för kommande evenemang.

 

 

 

Bästa hälsningar,

WeBrand

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *